Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: Dvojnásobný objem vo vlasoch - ako na to?

Móda a krása

Objemná hriva, ktorá pritiahne obdivné zraky mužov aj žien - túžia po nej mnohé dámy.

Až 42 percent žien trápia jemné a redšie vlasy. Účes na nich vydrží kratšie, počas dňa ľahko splihnú, strácajú tvár a objem. Módnym trendom v úprave vlasov už navyše nie sú len prísne a hladké hrivy upravené stylingovými prípravmi a žehličkou na vlasy, nasledujúce mesiace sa nesú v znamení uvoľnených a nadýchaných účesov s výrazným objemom.

Lenže čo urobiť, ak nepatríte k šťastným ženám, ktorým príroda dopriala hustú a silnú hrivu? Kozmetická značka Nivea uviedla na slovenský trh rad výrobkov Nivea Volume Sensation, ktorý by mohol tento problém zmeniť. Tajomstvo spočíva v špeciálne vyvinutých stylingových polyméroch, ktoré posilňujú vlas zvonku.

Každý jednotlivý vlas obalí ako sieť a zväčší tak jeho priemer už od korienkov. Patentovaná technológia, vytvorená na základe fyzikálnych princípov, zároveň zväčší vzdialenosť medzi vlasmi a duržuje vlasy oddelené jeden od druhého. Pri vysušení fénom navyše polyméry vytvárajú vo vlasoch "push-up" efekt. Ten objem ešte zvyšuje.

Súčasťou novej línie nie je len šampón a jemný kondicionér. Pred vysúšením vlasov pomôže penové tužidlo. Zväčšenie objemu ešte prehĺbi sprej na zväčšenie objemu, ktorého efekt posilní úprava fénom alebo kulmou.

Kozmetická značka myslela aj na dámy, ktorým životný štýl nedovolí tráviť dlhý čas v kúpeľni. "Express" sprej na zväčšenie objemu Nivea Volume Sensation okamžite schne, umožňuje rýchle oživenie a dodáva dvojnásobný objem.

Text: zg, pre oŽene.sk
Foto: Nivea