Presunúť na hlavný obsah

Ženatý milenec. Prečo im vždy ženy uveria?

Sex a vzťahy

Nevera. Bola s nami od nepamäti. Poznáme ju my i naše staré mamy. Kým kedysi bola skôr utajovanou skutočnosťou, dnes sa s ňou stretnete takmer v každej rodine.

Jednou z najznámejších mileniek je Jeanne-Antoinette Poissonová, alebo ak chcete, Madame de Pompadour, ktorá nielen svojim mileneckým pomerom rozvírila hladinu na dvore Ľudovíta XV. Bola krásna, inteligentná a vzdelaná. A vedela, že kráľ sa nikdy nerozvedie a ona zostane navždy iba jeho milenkou. Dnes ženy, aj keď veľmi inteligentné a vzdelané takmer vždy dúfajú, že ich milenec opustí manželku a deti a po rozvode im navlečie na prst obrúčku. Chyba, milé dámy. Ešte ste nepočuli o tom, že keď sa muž rozvedenie so ženou a vezme si milenku, miesto milenky zostane voľné?

Láska, láska a zas iba láska....
Hrá to na city. Vyznáva vám lásku, nosí milé darčeky a zo záchodu, keď žena prebaľuje v izbe dieťa vám tajne posiela zamilované sms-ky. Je to krásne, tajné, nebezpečné a vy si myslíte, že vám tým ukazuje, ako vás miluje. Omyl! On miluje seba, sex s vami, tajomnosť so zakázanou príchuťou.

Veríte, že jeho manželstvo je nefunkčné
A opäť otrepaná fráza, na ktorú z neznámeho dôvodu milenka vždy skočí. Jeho žena je frigidná. Nespávajú spolu. A potom sa stane zázrak a jeho manželka sa stane druhou Pannou Máriou s nepoškvrneným počatím. Na vašu otázku, ako to, že jeho žena otehotnela keď spolu nemajú sex, odpovedá, že on teda fakt nevie.

Nevieme sa dohodnúť na rozdelení majetku
Nemajú nič spoločné a tak keď vysporiadajú majetok rozvedie sa. Že, toto vám tvrdil aj pred deviatimi rokmi, keď ste sa zoznámili? Tak si treba zložiť z nosa tie ružové okuliare! Veríme, že naše súdy konajú veľmi pomaly, ale rozdelenie majetku naozaj netrvá 9 rokov. Teda aspoň pokiaľ váš milenec nemá majetok ako Boris Kollár. A zvyčajne sa robí až po rozvode.

Držia nás spolu iba deti
Naozaj? A ktoré? Lebo jedna jeho dcéra študuje na strednej a druhá na vysokej škole. V tomto veku by rozvod rodičov zvládli vcelku v pohode. Jeho deti sú mladšie? Nuž, ak by bolo manželstvo naozaj nefunkčné, deti (ani tie malé) by ho nedokázali udržať.

Moja ma by to „nerozdýchala“
Milenky dokážu uveriť aj také hlúposti, že sa muž nechce rozviesť kvôli svojej matke. Vraj, rozvod svojho jediného syna by mama neuniesla, je chorá. Čo na tom, že má "iba" reumu, rozvod by ju určite zhoršil. Nuž, ak tomuto uveríte, ste v tom až po uši. Zaláskovaná.

Top najväčších "kalerábov", aké ešte môžete počuť od ženatých chlapov:
1. Moja žena je harpya. (A čo vám má povedať, že jeho žena je krásna, múdra a príjemná osoba?)
2. Rozvediem sa. (Dátum bližšie nešpecifikoval.)
3. Moja žena bol, môj najväčší omyl. (A chceli by ste ho, ak by básnil o svojej žene ako o najväčšej láske jeho života?)
 4. Ty si iná ako moja žena. Škoda, že so teba nestretol skôr. (No, ešte to, aby vám vravel, ako ste podobná jeho žene.)
5. Moja žena si ma neváži, nemiluje ma, stále sa fláka, nevarí, neperie a míňa nehorázne peniaze na oblečenie, ktoré ja musím ťažko zarobiť. (V preklade: Chcem, aby si ma poľutovala a ľahšie mi skočila do postele.)

Text: -kk- pre oŽene.sk
Foto: Shutterstock