Presunúť na hlavný obsah

Prihláste sa do súťaže a vyhrajte vyhladenie vrások!

Poradňa krásy

Chceli by ste vyzerať mladšie, žiadne krémy na omladnutie a vyhladenie pokožky nezaberajú? Radikálne zmena si jednoduho vyžaduje zákrok plastického chirurga. Internetový magazín oZene.sk pre vás v tomto kole súťaže o plastické operácie myslel práve na vás.

Ako sa prihlásiť?

Je to naozaj jednoduché! Ak sa chcete zapojiť do súťaže o plastickú operáciu s Klinikou krásy, vyplňte prosím prihlasovací formulár.

Začnite vyplnením, správnej e-mailovej adresy, do kontaktných údajov zadajte úplnú korešpondenčnú adresu a telefónne číslo. Kontaktné údaje nebudú zverejnené ani poskytnuté tretím stranám, slúžia výlučne na kontaktovanie súťažiacich organizátorom súťaže.

Ak si neželáte, aby bolo vo vašom súťažnom profile uvedené vaše skutočné krstné meno, uveďte prosím pseudonym. Vaše priezvisko nebude (rovnako ako ani kontaktné údaje) nikde zverejnené.

Zoznam, s.r.o. ako organizátor súťaže si vyhradzuje právo nezaradiť do súťaže súťažné fotografie, ktoré by akýmkoľvek spôsobom porušovali zásady morálky a etiky, alebo by iným spôsobom poškodzovali internetový portál Zoznam.sk.

Každý súťažiaci, ktorý sa prihlási do súťaže zaslaním fotografií, popisu a kontaktných údajov súhlasí s tým, že príspevok bude uverejnený na stránke oZene.sk od dňa doručenia článku v sekcii "Klinika krásy". Používatelia svojím hlasom rozhodnú postupe troch súťažiacich do finálového kola, v rámci ktorého tím špecialistov z plastickej a estetickej chirurgie Mediklinik rozhodne o víťazovi. Hlasuje sa prostredníctvom bodového rozhrania 1 – 5 počas celého trvania súťaže, resp. od času pridania fotografie súťažiacej do konca súťaže. Systém hodnotenia fotografií je zabezpečený proti zneužitiu. Hlasovať za každého súťažiaceho je možné neobmedzený počet krát.

Hlasovanie trvá od 2.12.2009 do 30.12.2009. Na základe hlasovania návštevníkov súťažnej microstránky sa do finálového kola dostanú traja súťažiaci s najvyšším počtom hlasov. V rámci finálového kola tím špecialistov súkromnej kliniky plastickej a estetickej medicíny Mediklinik vyberie víťaza, ktorý sa podrobí zákroku estetickej chirurgie – vyhladenie vrások. Vyhlásenie výsledkov sa uskutoční najneskôr dňa 11.01.2010 v sekcii Klinika krásy.

Viac na microstránke www.ozene.sk/klinika-krasy

Viac informácií o súťaži nájdete tu.