Presunúť na hlavný obsah

Video: Nikto mi nepovedal, že deti aj spia, raduje sa Puškárová

Rodinné vzťahy

Materstvo zmenilo moderátorke Zlatici Puškárovej priority. A svojmu synčekovi Leovi prvýkrát prispôsobí aj svoj letný program.

"Neplánujem nikam letieť. Pôjdeme s rodinou na Oravskú priehradu a zostaneme len na Slovensku," prezradila Puškárová. "Dieťaťu sa už teraz bude prispôsobovať celý život," pridala s úsmevom.

Na svoju ratolesť sa však zatiaľ nemôže "sťažovať". "Je to naozaj veľké zlatíčko. Mňa akosi zabudli upozorniť, že deti v noci aj spia. Čakala som katastrofu, ale je to pravý opak. Leo je veľmi poslušný," vysvetlila tvár relácie Na telo. Priznala však, že synovi zatiaľ nešli zuby. Možno aj preto si zatiaľ Puškárová užíva noci plné výdatného spánku. "Ten bezzubý úsmev je rozkošný," rozplýva sa spokojná mamička, ktorá sa nedávno stala novou tvárou charitatívnej kampane Avon proti rakovine prsníka.

Prezradila, že dôvod bol tiež v tom, že sa stala mamou. "Zmenili sa mi hodnoty. Snažím sa o seba viac starať, prevenciu v podobe mamografických vyšetrení a preventívnych prehliadok nevynímajúc. Mám dieťa, o ktoré sa treba postarať, nemôžem teda podceňovať svoj zdravotný stav," skonštatovala Puškárová.

Text: zg, pre oŽene.sk
Foto: AVON