Presunúť na hlavný obsah

Akváriové rybky pomôžu aktivovať úspech v práci

Kariéra

Práca sa hľadá jednoduchšie ako láska, no aj v oblasti kariéry treba mať to povestné "šťastie". Ako pri všetkom.

Komu nechýba láska, ten prahne s veľkou pravdepodobnosťou po niečom inom, napríklad potrebuje k šťastiu úspech v práci, hoci ambície sú, v tom horšom prípade zdravie. Ak potrebujete podporiť úspech v práci, na ktorý čakáte, skúste to napríklad rozprúdením energie a o nárast príležitostí máte postarané.

V oblasti kariéry môže chýbať hneď niekoľko vecí: niekto sa dlho hľadá a nevie sa nájsť, iný túži postúpiť aspoň o stupienok vyššie, ďalší sa márne snaží o zvýšenie platu. Nespokojní sú aj tí, čo nemajú dobré vzťahy na pracovisku, prípadne ich práca nebaví alebo nedokážu uspieť s projektom, o ktorom sú presvedčení.

V prvom rade treba byť aktívni, úspech v žiadnej oblasti neprichádza len tak bez pričinenia, sám od seba. Treba sa okolo seba obzerať keď zacítime príležitosť, chopiť sa jej. Aj samotné silné chcenie spraví zázraky, zvlášť, ak človek veľa pracuje - šťastenu jednoducho aktivuje. Snahu si určite všimne a následne ocení šéf, hoci menej po vôli bude kolegom.

Z hľadiska feng šuej treba posilniť severný kút, rovnako doma a takisto v práci. Ak sa v ňom nachádza spálňa, zásahy sa neodporúčajú robiť, ale namiesto toho posilniť radšej severný kút obývačky. Úplnou hrozbou je, ak sa v severnom kúte nachádza toaleta. Problémy v práci môžu mať dôsledkom toho všetci obyvatelia domu.

Lenže čo v tomto prípade? Odsťahovať sa nedá, zároveň však chceme, aby sa nám darilo? Skúste si pomôcť veľkým kameňom. Umiestnite ho do toalety s vierou, že negatívnu energiu stlačí nadol.

Ak sa severný kút nachádza v obývačke, ideálne je, ak doň postavíte akvárium s rybkami. To isté platí pre severný kút pracovne.

Text: -dz- pre oŽene.sk
Foto: SHUTTERSTOCK