Presunúť na hlavný obsah

Victoria Regia jednička na zoštíhlenie

Zdravie a relax

Momentálne na Slovensku je Victoria Regia jedinou klinikou, ktorá vlastní najlepší a najdokonalejší laserový prístroj na svete SlimLipo. Tento prístroj má jedinečnú schopnosť- zbaví vás tuku rýchlo a účinne a k tomu vám aj vypne pokožku. Môžete chcieť viac?

Samozrejme procedúra nie je lacná, ale ak si prerátate koľko času a námahy investujete do chudnutia a neustály kolobeh chudnutia a priberania vás unavuje, stojí to za to. Bežné liposukcie sú oproti tejto metóde zastaralá záležitosť a veľký rozdiel je práve vo výsledku.

Všetky bežné liposukcie sa riešia spôsobom, ktorý zanecháva na povrchu nerovnosti, deformácie a dlhú rekonvalescenciu.

Laserová liposukcia SlimLipo je dokonalá v tom, že za krátky čas roztopí veľké množstvo tuku rovnomerne, neporuší spojivové tkanivá, ktoré sa pri bežných liposukciách potrhajú. Dokonca ich vypína, lebo má funkciu ktorá sťahuje tieto vlákna. Preto po zákroku pokožka zostáva hladká a vypnutá. Zákrok trvá dve hodiny a maximálne vám odstránia až 4l tuku, pokiaľ ho tam máte a je bezbolestný, takže sa vôbec nemusíte báť.

„ Odkedy máme SlimLipo radi nás navštevujú aj muži, hlavne preto, že zákrok je veľmi učinný a bezpečný a nie sú vyradení z pracovného procesu. Výhodou je, že zákrok si nevyžaduje hospitalizáciu, preto nás navštevujú ľudia z celého Slovenska aj zo zahraničia. Samozrejme využívajú ho aj samotní lekári, čo je dôkazom vysokej kvality prístroja a samotného zákroku.“ Priznáva majiteľka kliniky Victoria Regia.

Nie sú to len estetické záležitosti, mnohokrát je to z praktických dôvodov, že sa potrebujeme zbaviť nechceného tuku. Tak už viete ako na to. Ak zavítate do Victorie Regie odtiaľ pôjdete o pár litrov ľahší.

www.victoria-regia.sk