Presunúť na hlavný obsah

Zastaviť vypadávanie vlasov včas pomôže Renokin

Zdravie a relax

Zdravá pokožka stráca denne 30 – 100 vlasov. Ak pri umývaní či česaní vypadáva omnoho viac vlasov, než je obvyklé, a na hrebeni zostávajú aj celé chumáče vlasov, niečo nie je v poriadku. Ak jeden vlas vypadne, na jeho mieste vyrastá ďalší. Problém vzniká vo chvíli, kedy je vlasová cibuľka neaktívna a nový vlas už nevyprodukuje. Nasleduje strach z každého ďalšieho česania a hrôza z vypadnutých vlasov, ktoré sa povaľujú po celom byte.

Ak ste sa aj vy stretli s nadmerným vypadávaním vlasov, nezúfajte. V dnešnej dobe je možné tento problém riešiť pomerne efektívne. Vyslobodením môže byť sérum proti vypadávaniu vlasov Renokin. Tento prípravok plný živín a účinných látok dokáže nadmerné vypadávanie zastaviť v priebehu 4 až 6 týždňov a taktiež napomáha rastu nových vlasov.

Ako sérum proti vypadávaniu vlasov funguje?

Renokin obsahuje kombináciu biomimetických peptidov, vitamínov a prírodných výťažkov. Peptidy majú podobné účinky ako rastové faktory, ktoré sa v ľudskom tele objavujú prirodzene. Tieto látky dokážu obnoviť aktivitu vlasových vačkov a tým podporiť rast nových vlasov. Vďaka svojím účinkom taktiež revitalizujú pokožku hlavy a správna aplikácia séra zaisťuje jej prekrvenie. Prípravky Renokin navyše používajú špeciálnu technológiu nanokapsúl, ktorá dokáže účinné látky transportovať priamo k bunke a vďaka tomu zaručí, že fungujú na správnom mieste. Renokin môžu navyše používať i ženy v období tehotenstva.

Kedy a ako sérum používať?

Umyte si vlasy šampónom na revitalizáciu vlasov. Môžete použiť napr. šampón Renokin, ktorý pripraví vlasy a pokožku hlavy pre dokonalé vstrebanie aktívnych zložiek z následne aplikovaného séra. Na umytú pokožku hlavy naneste sérum proti vypadávaniu vlasov Renokin. Najskôr ale roztok jemne pretrepte. Nastriekajte na cieľovú oblasť pokožky hlavy a jemne vmasírujte končekmi prstov. Po použití roztok nezmývajte. Nanášať môžete každé ráno i večer. Nie je však potrebné si zakaždým hlavu znova umývať.

Kde a za koľko možno Renokin kúpiť?

Ideálne priamo u distribútora, teda www.medaprex.sk, čo je e-shop s rôznymi unikátnymi prípravkami na omladenie.
Cena Renokinu je 1390,- Kč, čo sa môže zdať dosť, ale vzhľadom na skutočnosť, že vám balenie vystačí na dva až tri mesiace, nie je to také hrozné a vychádza to asi na 18 Kč/deň.

Prajeme dlhšie a zdravšie vlasy ;)