Presunúť na hlavný obsah

Pri akom sexe vás nevymení za inú?

Sex a vzťahy

Milenka je hrozba, ktorej sa bojí každá žena. Muži si svoje úlety nenachádzajú kvôli tomu, že by sa chceli zo srdca vyrozprávať, takže uzlík problémov treba hľadať v sexe.

Vylepšite túto oblasť a niečo také ako nevera sa vás rozhodne nemusí týkať.

Buďte takou, akú chce
Jasné, že ste takou boli na začiatku vzťahu, ale ako tikajú biologické hodiny, mení sa aj telo aj predstavy. Je na blondíny, hnedovlásky, ryšavky? Muži sú jednoducho vizuálne typy a podľa farby vlasov sú niekedy odhodlaní robiť skokanov do cudzích postelí. Existujú farby a za zmienku stoja aj parochne. Zdá sa vám to zvláštne? Ženy ktoré vedia, čo chlap chce, majú v skrini parochne a kostýmy, iné obavy z nevery.

Neustaňte v stereotype
Muž sa vyznačuje tým, že by stále rád lovil a získaval nové skalpy. V sexuálnom živote to znamená, že s misionárom na večné veky si rozhodne tykať nebude. Mimochodom milenky lovia mužov práve na sexuálne kreácie, ktoré doma neskúsili. Sú sexuálne otvorené a samé neváhajú navrhnúť posteľné novinky. Je viac ako logické, že po nich muž skočí. Ak budete v pozícii podobne chtivej vy sama, aj keď budete jeho stabilná, budete aj jediná.

Láska s nehou
Pri milenke chýba obvykle pocit lásky, spolupatričnosti a všetkého toho, čo robí partnerstvo partnerstvom. No a kto by si myslel, že toto mužovi pri sexe s milenkou chýba, ani sa viac mýliť nemôže. Práve tá živočíšnosť, sebeckosť a dravosť, keď city idú bokom a ostane len rozkoš, je lákavým svetom mileneckej erotiky. Sex vonku, niekde na zábave iba nenápadná rýchlovka. Načo pliesť vždy k milovaniu city a baliť ho do predohry?

Nezabudnite na kvantitu
Muži majú radi častý sex. Pritom množstvo žien si uvedomuje, že tie, čo majú chtivý rozkrok sú pre mužov magnetom, no stále radšej ako milostné hry, majú bolesti hlavy. Štatisticky ale neexistuje príjemnejšia činnosť, ako milovanie. Tak prečo si ho odopierať, keď na túto aktivitu potom veľmi rady pristanú iné?

Text: MaM pre oŽene.sk
Foto: SHUTTERSTOCK