Presunúť na hlavný obsah

Prečo je milenec dobrá vec?

Sex a vzťahy

Všetky moralistky nech pokrútia hlavami a nečítajú. Bežné ženy však chápu, že stráviť život s jedným mužom je pre vytrvalé asketičky.

Dobrý milenec vie vyplniť prázdno v živote, ktoré sa rokmi prehlbuje medzi partnermi a čo sa týka sexu, je žiadanou zmenou stereotypu nudného ako obohraná platňa. Na nič nenavádzame, nerozdávame chrobáky do hlavy, len konštatujeme, že výmena starého za nový sa nemusí týkať len motorového oleja, aby to opäť bola spanilá jazda.

Prázdno v živote aj v posteli
Ležíte vedľa seba, ale akoby ste ležali na opačných póloch planéty a spojenie neprehlbuje ani spoločná perina. Toto nie je katastrofický scenár filmu z USA, ale realita spální, ktorá sa dotýka aj Slovenka. Polovica manželstiev končí v troskách a aj tá polovica, čo drží spolu papierovo, má často problém ostať pokope v nedeľu pri obede, nehovoriac o posteľných záležitostiach. Nový muž na obzore, kolega, alebo známy, tak to je ten pravý, ktorý na začiatku vie dať duši ovlaženie a v konečnej fáze je lepší aj v posteli. Prináša znovuzrodenie pocitov, nad ktorými starý vzťah spravil krížik. Je dokázané, že milenec môže mať aj podpriemernú výbavu, či výkon, no javí sa lepší ako stabilný partner. Psychika robí divy, ale táto epizóda v živote tiež za niečo stojí.

Omladnete
Nech máte dvadsať, alebo už striháte meter do dôchodku, nový chlap znamená, že sa vám život zmení naruby. Lietate, snívate a máte opäť tajomstvá. Jednoducho opäť žijete inými pocitmi ako práca, domácnosť a stále rovnaká tvár pred televízorom. Vedci dokonca zaznamenali, že nový chlap má na pleť a vyhladenie vrások omnoho lepší efekt než najluxusnejšie anti-ageing krémy. Hormóny vyživujú totiž pleť z vnútra a nielen umelo a hydratačne. Myslenie, vizáž aj správanie. Desať rokov si môžete odčítať v prípade, že ste sa práve na tajnáša s niekým za rohom pobozkali.

Milujete toho vášho
Nebol by to prvý prípad. Ženy experimentátorky neraz pricupkali potichu domov a zabuchli dvere za všetkými avantúrami. Pretože si nadránom u milenca uvedomili, čo všetko majú doma a čo všetko vsadili do hry. Našťastie mnoho ráz sa dá vrátiť bez následkov. Poznanie, že nevera je príliš veľký vabank za občasný orgazmus, hodnotí mnoho žien ako najväčší prínos, ktorý im mohol milenec poskytnúť.

Text: MaM pre oŽene.sk
Foto: SHUTTERSTOCK