Presunúť na hlavný obsah

Pošli nám svoj životný príbeh ako z filmu...

Lifestyle

Pošli nám svoj životný príbeh ako z filmu a možno sa dočká spracovania v knižnom vydavateľstve Evitapress!

Už čoskoro príde do kín nový slovenský film Marhuľový ostrov.

Je to podmanivý príbeh ženy skúšanej životom, plný vášne, krutostí osudu a nespútanej lásky. Film odohrávajúci sa na južnom Slovensku, na samote ukrytej v marhuľových sadoch, vás vtiahne do víru vášní troch mužov k jednej osudovej žene a jej lásky k nim, so všetkými strasťami a radosťami, ktoré dokáže priniesť len život. Slnko, vôňa dozrievajúcich marhúľ a hľadanie vlastného šťastia si vás získajú v príbehu silnej ženy, ktorá miluje a túži byť milovaná... ako my všetci.


Ak je aj tvoj životný príbeh ako z filmu, plný zvratov, „náhod“ a chceš sa oňho s nami podeliť, stačí ak ho pošleš mailom na adresu pribehy@ozene.sk najneskôr do 17.4.2011.

Desať najlepších príbehov 21.4. uverejníme a oceníme balíčkami dekoratívnej kozmetiky od AVONU v hodnote 15,00 € (špirála s čiastočkami zlata a Lesk na pery s čiastočkami zlata) a filmovými balíčkami. Tieto príbehy si prečíta Evita Urbaníková (najúspešnejšia slovenská autorka za rok 2011) a možno práve tvoj príbeh sa dočká knižného spracovania v jej vydavateľstve Evitapress! www.evitapress.sk



* So zapojením do súťaže potvrdzuješ, že súhlasiš s podmienkami súťaže.

DRŽÍME VÁM PALCE!