Presunúť na hlavný obsah

Kristina: Svojej návrhárke som verná

Móda a krása

Speváčka Kristina vsádza na dievčenskosť. V móde aj v mejkape.

Speváčka Kristina si z piatkového odovzdávania Slávikov odniesla hneď dve ocenenia - Rádioslávika a druhého Slávika za Hit roka. O obe ceny sa jej postarala pieseň Horehronie.

Prvý raz vystúpila na pódium v krátkych bielych šatách, ktoré dopĺňali biele podkolienky. Následne sa prezliekla a pre druhého Slávika si už prišla síce v podobných šatách, ale modrej farby. "Ja svoju návrhárku nemením, o šaty sa mi stále stará Adriana Adamíková. Vyhovujeme si, lebo sa vždy dokážeme dohodnúť na nejakom spoločnom kompromise. Na piatkový večer som mala požiadavku, aby šaty vyzerali sviežo a ľahko a tak sa ona rozhodla pre motýlikov a mne sa to veľmi páčilo," povedala Kristina.

O mejkap na večer sa postarala vizážistka Soňa Kunová. Keďže Kristina veľa zásahov vizážistky naozaj nepotrebuje, s mejkapom vraj boli hotové raz dva. Speváčka divákov prekvapila, keď na pódium prišla v blond parochni. Išlo o stávku a tak Kritnina nemala na výber.

"Mne sa blond farba páči, ale ja by som si na ňu asi netrúfla. Možno o zmene účesu uvažujem, je zrejme už aj načase, ale ostanem hnedovláska," prezradila a dodala: "Ako dieťa som veľmi obdivovala Britney Spears a nechala som sa aj ostrihať ako ona. Ale už som z toho vyrástla."

Text: -bn- pre oŽene.sk
Foto: SITA