Presunúť na hlavný obsah

Čistá ovčia bryndza aj budík do vane? Novinky do domácnosti

Recepty

Na pultoch obchodov sa pravidelne objavujú novinky. Tieto potešia vašu domácnosť aj maškrtné jazýčky.

Čistá ovčia bryndza

Probiotická bomba. Pravá 100-percentná ovčia bryndza. Pre Tesco ju dodáva Kluknavská mliekareň, výrobca tradičných slovenských špecialít z ovčieho a kravského mlieka zo Spiša.
Kluknavská mliekareň
orientačná cena:
0,99 € / 125 g

Brumík s pexesom
BeBe predáva dve rodinné balenia Brumíka s pexesom pre malých školákov. Na jednej kartičke sú slovenské a české slovíčka, na druhej - párovej - anglické spolu s výslovnosťou.
BeBe, Kraft Foods
orientačná cena:
2,99 €

Skúšačka batérií
Ktoré baterky sú už vybité a ktoré ešte nie? Táto skúšačka šetrí vaše spotrebiče, peniaze, životné prostredie i čas potrebný na cestu do predajne. Na šesť typov batérií.
Tchibo
orientačná cena:
5,99 €

Brusnicová omáčka
Omáčku z brusníc Finest vyrobili z pravých brusníc, bez umelých sladidiel a farbív. Hodí sa na dochutenie mäsa a k syrom typu brie. Brusnice majú vysoký podiel vitamínov A, E a C, železa, vápnika, draslíka i niektorých antioxidantov.
Tesco
orientačná cena:
1,99 €

Sladké chvíle
Figaro má novú sériu bonboniér. Dostala pomenovanie Naše chvíle a prichádza na trh v troch príchutiach - marcipán, mandľovo-čokoládový krém a cappuccino. Predáva sa vo dvoch baleniach, menšie má do 120 g, väčšie do 180 g.
Figaro
orientačná cena:
2,29€ / 2,89 €

Pomocník do vane
Koľko vody naozaj miniete pri sprchovaní? Špeciálny vodotesný ,,digitálny budík" pomáha usporiť vodu i peniaze. Množstvo vody počíta podľa dĺžky sprchovania.
Tchibo
orientačná cena:
12,99 €

Text: Varecha, príloha denníka Pravda
Foto: archív firiem